Popusti u 2018

popust31%

Popust 31% na protezu pričvršćenu sa 4 – 6 implantata.

Cijena 2967 € (redovna cijena 4300 €).

Implantati se ugrađuju bez operacije, nema rezanja i šivanja zubnog mesa (minimalno invazivna metoda ugradnje implantata).

Ukupna cijena na popustu je 2967 €, uključuje sve postupke ugradnje 4 do 6 implantata, preuređenja postojeće stare proteze koja služi do izrade nove i izradu nove proteze sa kopčama za implantate. Cijena se odnosi za sanaciju jedne čeljusti. Ugrađuje se između 4 i 6 implantata, ovisno o tome kakva je čeljust i koliko ima mjesta za ugradnju. Cijena je ista bez obzira na broj ugrađenih implantata i ne uključuje vađenja ili popravak postojećih zuba kao niti izradu novih privremenih zuba.

PROTEZA NA IMPLANTATIMA je posebno pogodna u slučaju kada ne postoji niti jedan zub u čeljusti. Ukoliko postoje vlastiti zubi, situacija se mijenja i potrebno je napraviti drugačiji plan za ugradnju implantata. Ali ne brinite, i za vašu situaciju ćemo pronaći pogodan popust!

Kontaktirajte nas mailom ( info@intradent.hr ) ili na telefon +385 49 282335 
Naša adresa je Ljube Babića Đalskog 18, 49244 Stubičke Toplice, Hrvatska.
Naše radno vrijeme je: ponedjeljak, srijeda i petak 13 – 19 sati, a utorak i četvrtak 8.30 – 13.30 sati. 

Pregled i slikanje zuba za ugradnju implantata su u našim ordinacijama BESPLATNI! Ukoliko imate veliku sliku čeljusti – ortopan, možete nam je poslati mailom, pa ćemo moći zajedno prokomentirati vašu situaciju.

Odgovore na česta pitanja, kao i upute prije i nakon ugradnje možete naći na našim stranicama www.intradent.hr

 

proteza-na-implantatima

 


 

popust39%

Popust 39% na porculansku krunicu i nadogradnju na implantatu 183 € (redovna cijene je 300 €)

Implantate ugrađujemo bez operativnog zahvata, bez rezanja i šivanja zubnog mesa, a sva detaljna objašnjenja o samom postupku i slike ugradnje možete vidjeti na našim stranicama www.intradent.hr

Pregled za ugradnju implantata i slikanje ortopana u našoj ordinaciji su besplatni!

Naručite se na telefon 049/ 282 335

Radno vrijeme:

Ponedjeljak, srijeda i petak 13 – 19 sati

Utorak i četvrtak 8 – 13 sati

Pošaljite nam mail: info@intradent.hr

Cijena ugradnje implantata je 500 €. Ukupna cijena za implantat, nadogradnju i porculansku krunicu na popustu je 683 €. Cijena se odnosi na ugradnju jednog implantata koji je zamjena za jedan zub. Ako nedostaje više od jednog zuba, treba prvo napraviti pregled da bi se mogli izračunati troškovi.

Nakon ugradnje implantata potrebno je pričekati 2 – 3 mjeseca da se implantat zaraste. Kada se implantat zarastao, na njega se može postaviti krunica.

Naša adresa je Đalskog 18, Stubičke Toplice, Hrvatska

 

 

Ako imate pitanja za nas ili želite dogovoriti besplatan pregled,
pošaljite upit još danas!

Vaše ime i prezime*

Vaš Email*

Vaš telefon

Vaša Poruka*


Steiner Dental