Zubni implantati

implantat

Ugradnja implantata minimalno invazivnom metodom, bez rezanja i šivanja zubnog mesa.

Cijena ugradnje implantata – 499 €

Za izradu plana terapije i procjenu troškova potrebno je napraviti veliku rendgensku sliku čeljusti (ortopan) i doći na besplatan pregled. Na pregledu se utvrđuje da li je moguće i koliko je implantata potrebno ugraditi. Ne postoji mogućnost da se samo iz opisa situacije poslanog mailom napravi plan terapije. Ovo posebno napominjemo zbog velikog broja mailova koje svakodnevno primamo i očekivanja da se plan terapije napravi bez potrebnih mjerenja i pregleda.

 

Prikaz ugradnje implantata na mjesto gdje nedostaje jedan zub. Kao što se vidi iz priloženih slika, nakon što je ispreparirano ležište implantata, na zubnom mesu je nastala minimalna rupa (oko 1 mm) bez krvi. Nakon toga se implantat zateže moment ključem. Cijeli postupak traje vrlo kratko i potpuno bezbolno.

1     2     3

4     5     6

 

Primjer osobito teške resorpcije zubnog grebena. S obzirom na stanje zbog kojeg je izrada proteze otežana, pristupili smo ugradnji implantata. Istovremeno je ugrađeno 16 implantata, po 8 u svaku čeljust. Nakon zahvata pacijent je dobio pomičan most u gornjoj čeljusti i fiksni cirkularni most u donjoj. Da smo mogli ugraditi dodatni implantat ili dva, i u gornjoj čeljusti bi bio fiksni most. No, i ovakvo rješenje pokazalo se vrlo uspješno na obostrano zadovoljstvo.

01     02

03     04

 

Još jedan primjer osobito teške resorpcije zubnog grebena. Pacijent ima samo 6 zuba u fronti donje čeljusti. Na prvoj slici vide se prva 4 implantata od ukupno 17 koliko smo ugradili. Svi su ugrađeni u jednoj posjeti, 11 u gornju i 6 u donju čeljust. Važno je napomenuti da se pacijent s privremenim zubima istog dana vratio na posao. Za razliku od prethodnog primjera, ovdje je nakon zahvata pacijent dobio fiksne mostove u obije čeljusti. Zadnje dvije slike prikazuju završni rad i zadovoljan osmijeh pacijenta.

IMG_3878-Web     IMG_3879 Web

IMG_3886 Web     IMG_3887 Web

Ako imate pitanja za nas ili želite dogovoriti besplatan pregled,
pošaljite upit još danas!

Vaše ime i prezime*

Vaš Email*

Vaš telefon

Vaša Poruka*


Steiner Dental